Kış Sporları ve Kayak Topluluğu

Dr. Sinan ÇELİKBİLEK

Burak TAŞLICALI

Topluluğun Kuruluş Amacı ve Kısa Tarihçesi

21/02/2022 tarihli ve 151 sayılı Öğrenci Toplukları Yürütme Kurulu Kararı ile kurulmuş, Kış Sporları ve Kayak Topluluğumuz, Dr. Sinan ÇELİKBİLEK koordinatörlüğünde ve Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölümü öğrencisi Burak TAŞLICALI nın topluluk başkanlığında 12 üye ile kurulmuş ve faaliyetlerine başlamıştır.

Kış sporları ve kayak sporunu bilen ve ilgilenen öğrencilerimizle bu sporlara ilgi duyan, öğrenerek deneyimlemek isteyen öğrencilerimizin yetiştirilmesi için çalışmalar yapmak, değişik yerler gezerek sosyalleşmek ve kayak sporunun daha geniş bir kitleye öğretilmesi amaçlanmıştır.

Topluluğun şu ana kadar gerçekleştirdiği Faaliyetler/kazanımlar/Projeler

Topluluğumuz adından da belli olacağı gibi kış aylarında yapılması gereken bir faaliyet alanı vardır. Yeni bir topluluktur. Üye sayımızı arttırarak büyümek ve önümüzdeki dönem faaliyetlere başlamayı düşünüyoruz.

En yakın kayak tesisi olan illerden başlayarak Ülkemizdeki ve Ülke dışındaki tesislere öğrenci topluluğu ile gitmeyi ve kaymayı düşünmekteyiz.