Hiphop Ve Break Dans Topluluğu

Hiphop Ve Break Dans Topluluğu

Doç. Dr. Fatma İlker KERKEZ

Özgür ARMAN

25.04.2014 tarihli ve 151 sayılı Öğrenci Toplukları Yürütme Kurulu Kararı ile kurulan Hiphop ve Break Dans Topluluğumuz, Doç. Dr. Fatma İlker KERKEZ Koordinatörlüğü’nde Serbest Stil Dans Antrenörü Murat ESENTÜRK’ün Başkanlığı’nda 40 üye ile faaliyetlerine başlamıştır. Topluluğumuz 5 yıldır aktif olarak faaliyetlerini sürdürmektedir.

Yapılan dans eğitimlerimizle öğrencilerimize dans temelini öğretip kendilerini geliştirmelerini sağlayarak hem sosyal bir birey hem de kendini dansla ifade edebilen bir birey olmalarını hedefliyoruz. Bu kapsamda kendini ileri seviyeye taşımak isteyen öğrencilerimizle çeşitli faaliyetlerde gösteri yaparak kendilerini geliştirmelerini amaçlıyoruz.

Öğrencilerimizin kendini geliştirdikleri andan itibaren birçok etkinlikte yer almıştır. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nin düzenlemiş olduğu ve Ayrıca Hiphop ve Break Dans Topluluğu’nun düzenlemiş olduğu etkinlik ve gösteri programlarının detayları ekteki görsellerde detaylı olarak belirtilmiştir. Kayıtlara geçemediğimiz çeşitli aksaklıklardan dolayı daha birçok etkinliğimiz bulunmaktadır.

-Hiphop ve Break Dans Topluluğu’nun 05.04.2018 tarihinde katıldığı Dansla Bağımsız Ol Etkinliği

-Hiphop ve Break Dans Topluluğu’nun 05.12.2018 tarihinde katıldığı Mavi Çatı Öğrenci Toplulukları Merkezi Açılışı

-Hiphop ve Break Dans Topluluğu’nun 29.04.2019 tarihinde katıldığı Dansla Bağımsız Ol Etkinliği

-Hiphop ve Break Dans Topluluğu’nun 04/05/2019 tarihinde katıldığı Denizli 9.Dans Festivali