Ekstrem Takım Sporları Topluluğu

Ekstrem Takım Sporları Topluluğu

Öğr. Gör. Zeynep AYDOĞAN

Kazım Can AYTAMUR

Topluluğumuz; Korumalı Futbol başta olmak üzere Ragbi, Beyzbol, Softbol gibi spor branşlarını üniversitemiz içerisinde ve Muğla ili sınırlarında tanıtmak, öğretmek ve oynatmak üzere kurulmuştur. Ek olarak; Üniversitemiz öğrencilerinin sosyal ve sportif faaliyetlere katılmalarını teşvik ederek  bağımlılık gibi günümüz sorunlarından uzak tutmak amaçlanmaktadır.

Topluluğumuz 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında faaliyete geçmiştir.

Topluluğun şu ana kadar gerçekleştirdiği faaliyetler/kazanımlar/projeler hakkında bilgiler:

Eğitim öğretim yılı boyunca düzenli olarak antrenmanlar devam etmektedir ve antrenmanlarda sürekli bir eğitim ve öğretim havası bulunmaktadır.

Topluluğumuzu ve branşımızı tanıtmak için güz dönemi başlangıcı ve bahar dönemi başlangıcı olmak üzere 2 defa tanıtım standı çalışması yapılmıştır.

Topluluğumuz etkinlikleri kapsamında; SKS Daire Başkanlığının da desteği ile Üniversiteler Korumalı Futbol 2.Liginde, iç sahamızda Antalya Üniversitesi Heroes Takımı ve Kütahya Üniversitesi Titans takımlarıyla, dış sahada Denizli Pamukkale Üniversitesi Horozlar Takımı olmak üzere toplamda 3 resmi maç gerçekleştirilmiştir.

18 Mart Çanakkale Zaferi yıldönümünde takım sporcuları Kızılay’a kan bağışında bulunmuşlardır.