Ekonomi ve Finans Topluluğu

Ekonomi ve Finans Topluluğu

Prof. Dr. Serkan ÇİÇEK

Çiğdem GÜNAY

25.04.2014 tarihli ve 151 sayılı Öğrenci Toplukları Yürütme Kurulu Kararı ile kurulan Ekonomi ve Finans Topluluğumuz, Prof. Dr. Serkan ÇİÇEK Koordinatörlüğü’nde ve Ekonomi ve Finans Bölümü öğrencisi Çiğdem GÜNAY’ın Topluluk Başkanlığı’nda 56 üye ile faaliyetlerine başlamıştır. Topluluğumuz dört yıldır aktif olarak faaliyetlerini sürdürmektedir.

Topluluğumuz Üniversitemiz çatısı altında, Ülkemizdeki İktisadi alanında yetkin bilim insanlarının davetli konuşmacı olduğu konferansları zaman zaman düzenleyerek Topluluk üyeleri, Bölümümüz öğrencileri ve alanımıza ilgi duyan katılımcılara İktisat alanı ile ilgili bilgilerin aktarımının yapılması gerçekleştirmektedir.

Sosyal medya hesapları üzerinden Topluluğumuzun takipçileriyle paylaşılan bilgiler ve fotoğraflarla İktisat alanındaki mevcut bilgiler ve gelişmeler konusunda bilgiler sunularak takipçilerimizle aktif olarak etkileşim içinde bulunulmaktadır.

-Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası gezisi (20.03.2019).

-Acarlar         A.Ş        Yönetim        Kurulu        Başkanı        Mevlüt                       ACAR’ın semineri(20.12.2021).

-Dr. Özgül UYAN semineri (18.05.2022).