Sağlıklı Yaşam ve Bisiklet Etkinlikleri

Üniversite toplum etkileşimleri çerçevesinde üniversitemizin çeşitli birimleri tarafından bisiklet turları düzenlenmektedir. Üniversitemiz Fethiye Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından "Karbon Yakma Yağ Yak" sloganıyla düzenlenen bisiklet turunda, yaklaşık 150 bisikletli 20 kilometre pedal çevirdi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi desteğiyle, Muğla'nın Dalaman ilçesinde vatandaşların yoğun katılımıyla bisiklet turu etkinliği düzenlendi. Dalaman Kaymakamlığı, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Dalaman Sivil Havacılık Yüksekokulu ile Dalaman Meslek Yüksekokulu ve Dalaman Belediyesi iş birliğinde yapılan organizasyona Ortaca, Dalaman ve Köyceğiz'den yaklaşık 400 bisikletli katılmıştır. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Yatağan Meslek Yüksekokulu öncülüğünde; Yatağan Kaymakamlığı ve Yatağan Belediyesi iş birliği ile “Bisiklet Turu” düzenlenmiştir.